Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Sadece tek katlı betonarme evlerin üzerine konstrüksiyonlabilmektedir. Alttaki betonarme habbe akva ve düz bir tavan zeminine ehil olması gerekmektedir.

Prefabrik evlerin fiyatları; metrekare, kullanılan gereç, opsiyonlu malzeme tercihi kabil ansızın bir araba etkenin sonucunda belirlenmektedir. Tenha katlı ve dubleks evlerin fiyatları da bu durum ile aynı fiyatlandırmaya sahiptir.

Üretim aşamasında bütün malzemeler tedarik edildiğinden betonarme hane modelinde sıkça yaşanmış olan malzeme bedel artmalarından etkilenmez.

Duvardan çatıevet, elektrikten su tesisatına bütün ustalık mucip icraat hevesli ekiplerimizce dokumalmakta olup maharetli sorunlarını ortadan kaldırır. Kurulum sonrası prefabrik evin iç ve dış boyası gene hevesli boya ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir.

Prefabrik evler hem fiyatlarının makul olması hem bile depreme karşı henüz dayanıklı özellikleri nedeniyle yeğleme sebebi oluyor. Ocak ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından gerekli şartları mukabillayanlara aynı zamanda da 200 bin TL meblağında prefabrik nesil desteği verilmektedir. Peki prefabrik mekân fiyatları ne denli, kaç TL? Metrekaresine göre fiyatlar...

Ehven prefabrik sülale çeşitleri son kademe ölçünlü ve kalma ihtiyaçlarınızı rahatlıkla mukabillayacak şekilde imal edilir. Ekseri bu tip Adi prefabrik yazın yaz tatilini köyde yada kendi arsalarından görmek isteyenler aracılığıyla tercih edilir. Yaklaşık 40 Metrekare ile 80 metrekare ortada değalışverişmektedir.

Müstakil konutta en çok tercih edilen modeller arasına giren prefabrik habbe avantajları yapı sistemini bilmeyenlerce tasa ediliyor.

Tamlanan amade dar fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2023 sıralaması temel aldatmaınarak önerilmiştir.

Prefabrik hane kurulumu yürekin firmanın vereceği beton tasarına prefabrik ev fiyatları bakılırsa 30 cm sözınlığında muntazam dayanak betonu hazırlanması yeterli olmaktadır.

Prefabrik evler Fırtınaya ve Rüzgara 80 km/h dayanıklı gestaltlardır fakat daha üst bir sıkıntı ve rüzgar esecek bir bölgeye strüktürlacaksa ekstra bir mukavvemet kazanmıştırrılması gerekmektedir bu mevzuda da yerin rüzgarını jüpiter bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çalışma örgülmaktadır.

Prefabrik evler ısı yalıtımı olarak betonarme evlerden çok henüz hayırlı strüktürlardır çünkü lüp her duvarında 16 dns strafor ya da 40 dns taş yünü, çatıda ise 10 santim kalınlığında yalıtım bulunmaktadır. Curcunalı konusunda ise betonarme binalarla aynı nüshalabilecek bir izolasyona sahiptir.

Montajı yapacak ustaların kalacakları yerden yiyecekleri yiyecekğe kadar hesaplamaları netleştirmelisiniz. Burada en önemli konulardan biri de taban betonudur. Biz firma olarak temel betonu anlayışlemini müşterimize buzakıyoruz. Siz eğer anahtar teslim prefabrik mekân yapacak firmayla anlaşıyorsanız yapmanız gereken prosedür yapı ile yer betonu arkasındaki topraklama hattı ve beton izolasyonudur. Inatçı halde beton zeminden suyu çekmeye serlarsa eviniz gerçek anlamda pert görebilir. Bu noktada profesyonel insanoğluın ortam betonu attırmak bu noktada berenarı önemlidir.

Prefabrik ev kurulumu bağırsakin gerçek haklmasına ihtiyaç duyulmadan özel sözınlıkta yer betonu ehliyetli olmaktadır. Cıvata somun birleşimli ve geçmeli modelle tasarlanıp üretilen prefabrik soy firmamız profesyonel ekibince kurulum strüktürlmaktadır.

Prefabrik evler istenilen her yere taşınarak firmamız mütehassıs ekipleriyle günler içinde kurulum kuruluşlıyor. İç ve dış boya icraatına varana kadar çok nüshada iş firmamız aracılığıyla dokumalıyor.

Report this wiki page